Interaktivní desková hra Po vlčích stopách na Kokořínsku je vhodná pro 2 – 6 hráčů od 10 let. Jejím záměrem je seznámit zájemce s biologií vlka a jeho činnosti v oblasti Kokořínska. V průběhu hry se hráči vžijí do rolí vůdců jednotlivých vlčích smeček, které se pohybují po herním plánu. Smečky zde obsazují  nové prostory a pomocí různých akčních tahů, které simulují různé situace v životě vlků, se snaží v oblasti udržet. V oblasti se udrží ta smečka, která dosáhne určitého počtu bodů za akce.

Součástí hry je rovněž brožura, jejíž úlohou je zlepšit informovanost o funkci vlka v ekosystému, vysvětlit původ jeho špatné reputace a seznámit s možnostmi náprav a prevence škod způsobených vlky. V současnosti je hra k dispozici v Domě zaniklých řemesel v Dolní Vidimi, zájemci se s ní mohou setkat i na akcích pro veřejnost. V budoucnosti připravujeme vylepšení herního systému.

Hra byla vydána v roce 2017 a vytvořila ji 01/71 ZO ČSOP Koniklec, p. s. v rámci programu ČSOP Ochrana biodiverzity, podpořeného Lesy ČR, s. p. a Ministerstvem životního prostředí.